Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Σεμινάριο Internet Marketing στο Ρέθυμνο της Κρήτης

Σεμινάριο Internet Marketing στο Ρέθυμνο της Κρήτης


Το SafePC Education από το Περιστέρι της Αττικής, που διεξάγει χρόνια  εκπαιδευτικά σεμινάρια βασισμένα στις ανάγκες κάθε εταιρίας, πραγματοποιεί φέτος το καλοκαίρι του 2013 σεμινάριο Internet Marketing και στο Ρέθυμνο της Κρήτης.
210 5785645
Δημιουργήσαμε για εσάς ένα σεμινάριο που θα φέρει κοντά σας τις νέες τεχνολογίες του Internet Marketing και της Διαφήμισης. Φέτος τον Αύγουστο, στο Ρέθυμνο της Κρήτης, οι καθηγητές από το SafePc Education θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε βασικές αρχές του Internet Marketing μέσα από θεωρητικές συζητήσεις για την έννοια, την λογική και τον τρόπο χρήσης των εργαλείων του Web Marketing ενώ θα δούμε και θα πραγματοποιήσουμε πρακτικά χρηστικά παραδείγματα.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε: επιχειρηματίες & στελέχη  επιχειρήσεων και Διαφημιστικών Εταιρειών που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν τις βασικές αρχές λειτουργίας του Internet Marketing όπως και σε ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιώτες, φοιτητές και σε όσους θέλουν να εφαρμόσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες,

Στο σεμινάριο Ίντερνετ Μάρκετινγκ που θα γίνει στο Ρέθυμνο, θα μάθετε να παρακολουθείτε και να αυξάνεται την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας ώστε να προκαλέσετε traffic. Θα μάθετε πώς να εφαρμόζεται τις νέες τεχνικές του Μαρκετινγ όπως SEO καθώς και πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα Social Media  (Facebook, Twitter, Linkedin, , Email Marketing , YouTube) για να μπορέσετε να δημιουργήσετε την δική σας στρατηγική στο χώρο του διαδικτύου. Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να δείτε εδώ.



Ραντεβού λοιπόν φέτος  τον Αύγουστο  με το SafePc στην Κρήτη για σεμινάριο Online Marketing. Περισσότερες πληροφορίες για εμάς και τον εισηγητή του σεμιναρίου μπορείτε να δείτε εδώ. Για περισσότερες λεπτομέρειες και για να δηλώσετε συμμετοχή, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα!!!
2105785645

1 σχόλιο:

  1. Ενδιαφέρον μαθήματα,είμαι σίγουρος που θα βοηθήσουν αρκετές επιχειρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Website counter