Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Παράταση Πιστοποιήσεων Γνώσης Χειρισμού Υπολογιστών

Παράταση ισχύς πιστοποιητικών ECDL, MOS και λοιπών αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων γνώσης χειρισμού υπολογιστών.

Το κέντρο εκπαίδευσης και πιστοποίησης γνώσεων πληροφορικής SafePc Education σε συνέχεια της ενημέρωσής σας σχετικά με όλες τις προκηρύξεις που δημοσιεύονται τους τελευταίους μήνες (Έρτ, Δημοτικής Αστυνομίας, Λιμενικού), σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με την απόφαση της με αρ. πρωτ. ΔΠ/41791/05.12.2013 της υπ' αρ. 91/05.12.2013 Συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., παρατείνεται μέχρι 30.06.2014 η ισχύς των Πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ που εκδόθηκαν από:

  1. Φορείς πιστοποιημένους από τον ΟΕΕΚ μέχρι και την ημερομηνία πιστοποίησής τους,
  2. Φορείς πιστοποιημένους από τον ΟΕΕΚ μετά από την ημερομηνία πιστοποίησής τους μέχρι και 31.12.2011 και
  3. τον Ο.Ε.Ε.Κ. μέχρι και 31.12.2008. (ΑΔΑ: ΒΛΓΨΟΡΗΛ-7Ξ4)
Η ισχύς των ανωτέρω Πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ παρατείνεται μέχρι 30/06/2014

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε τη γραμματεία μας στο τηλέφωνο: 210-57.85.645 ή να μας στείλετε e-mail στη διεύθυνση info@safepc.gr.


Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ecdl για την Ερτ τη δημοτική αστυνομία και το Λιμενικό!!! Πάρτο χτες !

Πιστοποίηση πληροφορικής (ECDL, ICBU, κα ) για το Δημόσιο

Αρκετοί πολίτες έχουν βρεθεί το τελευταίο εξάμηνο να "τρέχουν" για πιστοποίηση...



Προκήρυξη για το Λιμενικό
Προκήρυξη για την ΕΡΤ 
Προκήρυξη για ΕΛΤΑ
Μετακινήσεις  Δημοτικών Αστυνομικών
Μετατάξεις Δημοσίου
Προσλήψεις Ο.Α.Ε.Δ.

Από όλες αυτές τις κατηγορίες παρουσιάζονται πολίτες στους χώρους μας με την ανάγκη της άμεσης πιστοποίησης. Μη έχοντας γνώση για τον τρόπο και τη διαδικασία απόκτησης πιστοποίησης πληροφορικής, η αγωνία τους πολλαπλασιάζεται.

Αν παράλληλα χρειάζονται και πιστοποίηση στα αγγλικά τότε η προσπάθεια τους, φαίνεται να έχει φτάσει σε αδιέξοδο.

Ας τα εξηγήσουμε άλλη μια φορά λοιπόν
Πιστοποίηση πληροφορικής για προκήρυξη της Ερτ ή του λιμενικού ή ελτά ή για μετάταξη είναι εύκολο να αποκτήσει κάποιος με βασικές γνώσεις υπολογιστή μέσα σε μία εβδομάδα. Ακόμα και χωρίς βασικές γνώσεις αν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για εντατικά μαθήματα ο χρόνος απόκτησης των πτυχίων δε χρειάζεται να ξεπεράσει τις 15 μέρες.

Πιστοποίηση Αγγλικών για προκήρυξη της Ερτ ή του λιμενικού ή ελτά ή για μετάταξη είναι εύκολο να αποκτήσει κάποιος με βασικές γνώσεις μέσα σε ένα μήνα. (εξετάσεις στην Αθήνα μια φορά το μήνα) χωρίς να χρειάζεται να εξεταστεί σε προφορικά και έκθεση!!! Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν οι βασικές γνώσεις ο χρόνος φτάνει στους 3 μήνες. Δείτε το πρόγραμμα Bulats.

Αν δεν έχετε πληροφόρηση για τον τρόπο που γίνονται τα μαθήματα και οι εξετάσεις, επικοινωνήστε με τη γραμματεία μας και ενημερωθείτε για τα βασικά βήματα απόκτησης πιστοποίησης ECDL, ICBU κλπ, αλλά και πιστοποίησης αγγλικών με το σύστημα Bulats (από το πανεπιστήμιο του Cambridge).

Τηλεφωνική επικοινωνία 210 5785645
Στείλτε τις απορίες σας με ένα mail: info@safepc.gr 




Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Προκήρυξη Ερτ 2013 Νεριτ ΔΤ Πληροφορική

Προκήρυξη ερτ 2013

προκήρυξη_ερτ_ert_ecdl_vasikes_enotites_safepc_education_peristeri


Πλησιάζει η ώρα της τελικής προκήρυξης για τη νέα Δημόσια τηλεόραση και οι υποψήφιοι θα χρειαστεί να έχουν πιστοποιημένες γνώσεις και στην πληροφορική.

Σύμφωνα πάντα με την προηγούμενη προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στις 2 Αυγούστου 2013 για τους υποψήφιους εργαζόμενους της Νέας ΕΡΤ, η πληροφορική παρουσιάζεται στην υπό-κατηγορία Β2.
Ζητήθηκαν και οι πέντε εφαρμογές του Office στην προκήρυξη της ερτ και επιδοτήθηκαν ισόποσα. Ακόμα στην προκήρυξη της ΕΡΤ έχουμε γνώση αγγλικής γλώσσας που μπορεί να καλυφθεί γρήγορα με εξέταση Bulats. 

Αναλυτικά:
Β.2. ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Ως πρόσθετα προσόντα ορίζονται για όλες τις ειδικότητες ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ ως πρόσθετο προσόν πρόσληψης ορίζεται η γνώση πληροφορικής και χειρισμού Η/Υ σε βασικό επίπεδο, στα αντικείμενα:

α) Επεξεργασία κειμένου
β) Υπολογιστικά φύλλα
γ) Βάσεις δεδομένων
δ) Παρουσιάσεις
ε) Υπηρεσίες δικτύου

Η γνώση ξένων γλωσσών καθώς και το επίπεδο γνώσης αυτών αποτελούν συν εκτιμώμενα προσόντα. Για την πιστοποίηση στην αγγλική γλώσσα το κέντρο SafePc Education προσφέρει μια οικονομική και ολοκληρωμένη πλατφόρμα εξέτασης Bullats που πιστοποιεί και παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις για τον υποψήφιο.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο SafePc Education ως το κατ’ εξοχήν ειδικευμένο κέντρο Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης Βασικών Δεξιοτήτων Πληροφορικής για Ενήλικες Δυτικής Αττικής, παρέχει άμεσες και οικονομικές λύσεις στις επείγουσες ανάγκες των υποψηφίων ΑΣΕΠ, των Δημοσίων Υπαλλήλων και όχι μόνο.

Στα πλαίσια των αναγκών αυτών και σε συνάρτηση με την προκήρυξη που αναμένεται για τη Νέα ΕΡΤ το SafePc Education, δημιούργησε ταχύρρυθμα τμήματα ενήλικων ατόμων που δεν έχουν και συνεπώς χρειάζεται να αποκτήσουν πιστοποίηση και στις πέντε (5) ενότητες ECDL για τη Νέα ΕΡΤ, ειδικά διαρρυθμισμένα και δομημένα έτσι ώστε να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι και να μάθουν  με άνεση-ευκολία μέσα στο χρονικό διάστημα που τους δίνεται και τις πέντε απαιτούμενες ενότητες ECDL / ICBU / ICT /ACTA.





Website counter