Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Story-Chapter 1: Πρωτάθλημα Microsoft Office 2014

Η εκπαίδευση της ομάδας από το δάσκαλο - Κεφάλαιο 1!

Έως τις τελευταίες βραδινές ώρες της Παρασκευής, λίγο πριν το μεγάλο τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist 2014 και η ομάδα του SafePC Education συνεχίζει ακάθεκτη την προπόνηση της, μαζί με τον έμπειρο πλέον κ. Νίκο Σαμπατά. Ο "προπονητής" προσπαθεί να εμφυσήσει στους μαθητές του το πείσμα και την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχουν μαζί τους καθ' όλη τη διάρκεια του τελικού, προκειμένου να καταφέρουν να πιάσουν το στόχο, που δεν είναι άλλος από το να νικήσουν και να βγουν πρώτοι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Microsoft!


Μπορούμε να καταλάβουμε από την εκφραστικότητα ή καλύτερα να πούμε τη στάση του σώματος του δάσκαλου του κέντρου, πόσο πολύ θέλει να εμψυχώσει τους μαθητές του για τον μεγάλο τελικό. Αν σκεφτούμε και όλες τις όμορφες στιγμές που έχει ζήσει τα 10 τελευταία χρόνια με μαθητές του κέντρου SafePC Education που κάποιοι από αυτούς βγήκαν και πρωταθλητές ανά χρονιές, τότε καταλαβαίνουμε πόση πίεση έχει για να καταφέρει το ακατόρθωτο. Έχοντας τα τελευταία 2 χρόνια πρωταθλητές σε Word & Excel να καταφέρει να βγάλει και φέτος. Να κάνει το 3peat!!!


Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε το Ρούσση, το Ντάρα και το μικρό Λουκά! Εδώ να αναφέρουμε πως ο Ντάρας έχει συμμετάσχει τις 3 τελευταίες χρονιές σε Πανελλήνιους τελικούς του Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist και μάλιστα με τον ίδιο ζήλο και την ίδια χαρά! Αξίζει να αναφέρουμε πως η σχολή πληροφορικής μας, δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές της, από μικρή ηλικία κιόλας (γυμνασίου-λυκείου), να συμμετέχουν σε τέτοιους διαγωνισμούς, από τους οποίους παίρνουν τρομερή εμπειρία, πολύ χαρά αλλά και αρκετές γνώσεις. 

Εδώ μας ξέφυγε και μια selfie !!! Για τον Άγγελο (το μαθητή με το λευκό T-shirt), έχουμε ειδικό αφιέρωμα σε επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Πρωταθλήματος Microsoft Office 2014!

Συνεχίστε με το Κεφάλαιο 2!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Website counter