Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Προκήρυξη λιμενικού σώματος 2013

Προκήρυξη λιμενικού σώματος 2013

Περιμένοντας την ανακοίνωση της προκυρηξης λιμενικου 2013 ο χρόνος για αυτούς που δεν έχουν όλα τα δικαιολογητικά είναι περιορισμένος. Έτσι καθημερινά δεχόμαστε κλήσεις από υποψήφιους (ή κοντινούς τους ανθρώπους) που ρωτούν αν προλαβαίνουν να πιστοποιηθούν είτε στους υπολογιστές είτε στα αγγλικά . Η απάντηση είναι πως ναι υπάρχει ο χρόνος για κάποιον που κυνηγά την προκήρυξη λιμενικού 2013 να δώσει εξετάσεις και να πιστοποιηθεί και στα αγγλικά αλλά και στους υπολογιστές και να έχει και τα χαρτιά στα χέρια του για να καταθέσει ακόμα και στις αρχές του Αυγούστου.

Υπολογιστές για την προκήρυξη λιμενικού -Προσλήψεις στο Λιμενικό
Για τους υπολογιστές το Λιμενικό έχει σαν απαίτηση πιστοποίηση επιπέδου ECDL Core για τις εφαρμογές του Word, Excel, και Internet Outlook. Οι εξετάσεις πληροφορική είναι καθημερινές και παρότι ο υποψήφιος πρέπει να δώσει τρεις εξετάσεις μπορεί να το κάνει την ίδια μέρα. Και μάλιστα μπορεί να παραλάβει το πτυχίο την επόμενη εργάσιμη κατόπιν συνεννόησης.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε λοιπόν είναι επισκεφθείτε ένα από τα κέντρα μας και να ενημερωθείτε σε τι επίπεδο είναι οι γνώσεις σας ώστε να δούμε πόσο γρήγορα θα είστε σε σωστή θέση να περάσετε τις εξετάσεις.

Αγγλικά για την προκήρυξη λιμενικού 
Για τα αγγλικά τα πράγματα δεν διαφέρουν πολύ  καθώς υπάρχει εξέταση μια φορά κάθε μήνα (10 Αυγούστου συγκεκριμένα) και το πτυχίο έρχεται σε 4 εργάσιμες. Στα αγγλικά βέβαια αν κάποιος δεν έχει βασικές γνώσεις χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο προετοιμασίας. ο οποίος φτάνει στους 3 μήνες και δεν μειώνεται εύκολα για έναν αρχάριο. Αν όμως στο παρελθόν κάποιος έχει κάνει προετοιμασία τα πράγματα αλλάζουν καθώς υπάρχει έτοιμη ηλεκτρονική εφαρμογή για να γίνει επανάληψη της ύλης και μάλιστα από το σπίτι ώστε να προετοιμαστεί ο υποψήφιος ταχύτερα για την σχετική προκήρυξη του λιμενικού. 

Και στα δύο προγράμματα μπορούμε να σας υποστηρίξουμε ακόμα και αν είστε μακριά από την Αθήνα αρκεί να έχετε σύνδεση στο ίντερνετ και βασικές γνώσεις υπολογιστή.

Δείτε πληροφορίες για το Bulats



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Website counter